вторник, 18 сентября 2012 г.

Доверенное лицо в Украине - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

Иногда бывают ситуации когда нужен человек которому можно доверять, для решения различных вопросов из-за рубежа. Я готов стать вашим доверенным лицом в Украине. Условия обсуждаются в каждом случае отдельно.
Я проживаю в Украине в г.Львове, но могу поехать решать ваши вопросы в любой город Украины или России. Могу гарантировать что буду относится к вашим делам как к своим. Мой контактный телефон +38 067 3414814 Юрий
Доверенное лицо в Украине

пятница, 14 сентября 2012 г.

Вас цікавлять 10 фактів про площу Ринок у Львові

1. Площа виникла в XIV ст. внаслідок регулярного планування забудови за взірцем середньовічних західноєвропейських міст, як центр торговельного та суспільного життя міста. 2. Площа має розмір 142 х 129 м, її утворюють 44 будинки і ратуша в центрі. 3. Дворяни та вище духовенство мали право споруджувати будинки вище трьох поверхів заввишки та розміщувати на фасаді більше трьох вікон на одному поверсі. Це наклало свій відбиток на архітектурний вигляд Площі Ринок.

10 цікавих фактів про площу Ринок у Львові

Новини ринку нерухомості (Новости рынка недвижимости) - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

Обзор рынка недвижимости Украины. Если Вас интересуют новости, аналитика, прогнозы, полезные советы - Вы всегда найдете у нас в разделе "Новости рынка недвижимости".
Новости рынка недвижимости

среда, 12 сентября 2012 г.

Новости рынка недвижимости Украины с "передовой" - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

Моя заметка на тему реальной ситуации на рынке недвижимости. Надоела недостоверная информация которой нас пичкают. Если коротко, то цены на недвижимость в Украине ползут вниз, а нас заверяют о стабилизации, о мифическом росте "первички".
Новости рынка недвижимости Украины с "передовой"

воскресенье, 9 сентября 2012 г.

У Львові вибухнув гучний скандал, Шемякіна відмовилася від квартири! - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

У Львові вибухнув гучний скандал. Олімпійська чемпіонка Лондона-2012 у фехтуванні на шпагах Яна Шемякіна відмовилася від квартири, подарованої їй владою міста. Як повідомляє «Проспорт», побачивши подарунок, дівчина ледь не розплакалася. Маленький метраж, околиця міста, відсутність найпростішого ремонту, занедбаний стан самого будинку, залізниця за вікном - так оцінили львівські чиновники олімпійське «золото».

Шемякіна відмовилася від квартири! - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)