пятница, 19 октября 2012 г.

Перепланування квартири

Сьогодні майже кожна квартира має перепланування. В силу того що квартири в більшості випадків будувалися з кухнею шість метрів їх переплановують. В таких квартирах (хрущівках) роблять кухню студію, тобто розбивають стіну між кімнатою і кухнею. За таких умов площа кухні збільшується.
Якщо все правильно робити то ніяких проблем таке перепланування не викликає. Для того щоб дізнатись більше як правильно перепланувати квартиру даємо ссилку:
Перепланування квартири: чого робити не можна

четверг, 18 октября 2012 г.

Как в Украине обстоят дела с льготами многодетным семьям

Многие граждане Украины не знают законов и своих прав. Один из слоев населения это многодетные семьи, они как никто другой должны получать поддержку от государства. Украина дает такую поддержку в виде разных социальных льгот и скидок. Но прежде нужно понять подпадает семья под эти законы или нет. В следующей статье разобрано какая семья по закону являеться многодетной, и какие привилегии ей дает государство.
Льготы многодетным семьям в Украине

Чому штрафи за самовільне будівництво в Україні зросли

Якщо з якоїсь причини вас цікавить інформація про штрафи і наслідки самовільного будівництва, деталі за ссилкою нижче. Коротко можна сказати наступне, штрафи дійсно зросли як для фізичних так і для юридичних осіб. Також законом введена персональна відповідальність головного архітектора (інженера) проекту, розробленої з порушенням законодавства, заниженням категорії складності. Ну а докладно читайте тут - Штрафи за самовільне будівництво зросли

понедельник, 15 октября 2012 г.

Андрій Садовий мер Львова і його партія Самопоміч - Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

Львовский мэр хочет создать новую полит силу.
Общественную организацию Самопомич ему удалось создать и использовать для выдвижения себя в меры города Львова. Теперь создается партия, для чего? Удастся ли ему ее создать? На что новая партия повлияет? Есть ли будущие у этой партии? Ограничиться ли она только регионом? Нету ответа на эти вопросы. Конечно в СМИ нам много дадут разной информации, но понять что к чему будет сложно.

Давайте все эти вопросы обсудим на форуме по ссылке ниже.
Андрій Садовий мер Львова і його партія Самопоміч

воскресенье, 7 октября 2012 г.

В Україні внесли зміни до процедури оформлення спадщини

Депутати перейшли до розгляду законопроекту про внесення змін до закону про оформлення спадщини, який подав "литвинівець" Володимир Шпак. Ним пропонується передати повноваження по оформленню документів сільським та селищним радам. 
Детально про зміни до процедури оформлення спадщини в Україні.