среда, 30 января 2013 г.

На які афери йдуть власники житла, щоб здерти з квартирантів побільше. — Нерухомість Шепель (Новини, Форум, Оголошення)

Як дістали всі ці аферисти. Ріелтори, які замість того щоб працювати, займаються єрундою. Невже за цих пару рублів треба людей мурдувати.... Сам працюю рієлтором, ніколи не пішов би на таке. Поселити людей і щоб їх через пару днів виселяли, це не порядно як мінімум. Були в мене за 10 років роботи такі випадки. Ну я тоді клієнтів селив на іншу квартиру, за свої послуги нічого не брав. А через цих бакланів, тепер всіх рієлторів називають шахраями.

Тут стаття про це:
На які афери йдуть власники житла, щоб здерти з квартирантів побільше. 

четверг, 24 января 2013 г.

Українцям заборонять самостійно опалювати квартири

Українцям заборонять самостійно опалювати квартири і гріти воду бойлерами
Вот такая неприятная новость в новом 2013 году. Мало того что тарифы на коммуналку заоблачные, так еще и отпускать потребителей не хотят! Это очень интересно, а что еще монополизировать захотят? Еще бы криминальное преследование ввели.
Жаль что нельзя повлиять на вот такие решения... Всем удачи!

четверг, 10 января 2013 г.

Рынок недвижимости в прошедшем 2012 году

В 2012 году рынку недвижимости Киева были свойственны два основных тренда. Во-первых, это относительная ценовая стабильность. Во-вторых, незначительная активность большинства участников.
Как ни прогнозировали «оптимисты» обвал рынка, его не случилось. Несмотря на колебания курса национальной валюты, популистские предвыборные государственные программы, ухудшение финансово-экономической ситуации в стране. Не случилось и всплеска активности, ожидаемого в связи с проведением Евро-2012.

Для працівників БТІ проведуть іспит

Працівникам БТІ доведеться підтвердити свої знання на іспиті який готує для них Мінрегіон. Цікаво, які хабарі треба буде занести щоб пройти цей іспит. Всі ми знаємо як проходять іспити в наших учбових закладах, тому і виникають думки що до хабарів.

Докладніше за посиланням:
Мінрегіон проведе іспит для працівників БТІ