пятница, 2 марта 2012 г.

Де взяти унікальний контент для сайту


Якщо кілька років тому для багатьох користувачів Інтернету актуальними були питання, як створити сайт, де вигідно замовити його дизайн, то сьогодні для більшості власників інтернет-проектів не менш актуальним є: «Де ж взяти унікальний контент для свого сайту?»

Добре, якщо у вебмастера склалося зі стилем письма, він вміє докладно викладати тему, вправно маніпулюючи друкованим словом, але, на жаль, більшість користувачів - далеко не письменники. А сайт або блог вимагає свого оновлення ...

Що ж робити такого інтернет-підприємцю? Вихід один, потрібно замовити написання статей на стороні. До цього рішення його підштовхує саме життя.
І знову ж таки, добре, якщо у нашого героя або у вас є знайомий копірайтер, талановитий який досяг успіху в своїй справі. Тоді проблема вирішена. Але й такі випадки - рідкість.

Як же тоді вирішити проблему унікального контенту?

Сьогодні я хочу розповісти про біржу Textsale з точки зору людини, що шукає готові статті для свого сайту. Чому вебмастеру вигідно купувати контент на біржі Textsale?
Найперше, що мене вражає в цій копірайтерської біржі на відміну від інших - це величезна кількість тематичних рубрик. Проза, оповідання, статті про музику. Історична тема, кінотематіка, статті про туризм, відпочинок і хобі.

Для власників сайтів, яким потрібні статті про нерухомість, бізнес, інтернет-технології, також надається величезний вибір. Таке враження, що тут є все - будь-які статті на будь-яку тему.