пятница, 2 марта 2012 г.

Де взяти унікальний контент для сайту


Якщо кілька років тому для багатьох користувачів Інтернету актуальними були питання, як створити сайт, де вигідно замовити його дизайн, то сьогодні для більшості власників інтернет-проектів не менш актуальним є: «Де ж взяти унікальний контент для свого сайту?»

Добре, якщо у вебмастера склалося зі стилем письма, він вміє докладно викладати тему, вправно маніпулюючи друкованим словом, але, на жаль, більшість користувачів - далеко не письменники. А сайт або блог вимагає свого оновлення ...

Що ж робити такого інтернет-підприємцю? Вихід один, потрібно замовити написання статей на стороні. До цього рішення його підштовхує саме життя.
І знову ж таки, добре, якщо у нашого героя або у вас є знайомий копірайтер, талановитий який досяг успіху в своїй справі. Тоді проблема вирішена. Але й такі випадки - рідкість.

Як же тоді вирішити проблему унікального контенту?

Сьогодні я хочу розповісти про біржу Textsale з точки зору людини, що шукає готові статті для свого сайту. Чому вебмастеру вигідно купувати контент на біржі Textsale?
Найперше, що мене вражає в цій копірайтерської біржі на відміну від інших - це величезна кількість тематичних рубрик. Проза, оповідання, статті про музику. Історична тема, кінотематіка, статті про туризм, відпочинок і хобі.

Для власників сайтів, яким потрібні статті про нерухомість, бізнес, інтернет-технології, також надається величезний вибір. Таке враження, що тут є все - будь-які статті на будь-яку тему.




Доблесна армія копірайтерів давно вже їх написала, статті виставлені на продаж і чекають свого «зоряного часу», коли вони будуть опубліковані на одному з сайтів в Інтернеті.
Ви запитаєте: «У якому вигляді статті представлені в магазині? Як я можу вибрати ту, що мені потрібно?» Резонне питання.
З будь якою статтею, представленої на Textsale можна познайомитися з її короткого опису, по анонсу статті, а також за ключовими словами, які найбільш часто зустрічаються в тексті.

Я думаю, що цього цілком достатньо, щоб визначитися з вибором, тому навіть найвибагливіший покупець зможе знайти те, що йому потрібно. Але, якщо навіть і не так, у нього є можливість замовити написання статті. Так, так, так. Ви не помилилися. Ви можете замовити статтю, і вам її напишуть.
Для цього на Textsale не так давно було введено нововведення - нова форма замовлень і схоже, що вона непогано прижилася. Тепер копірайтери мають можливість написати статтю, орієнтуючись, безпосередньо, на ваше технічне завдання.

Що можна сказати щодо цін та якості?

Статті, які автори виставляють за ціною більш ніж 2 долари за 1000 знаків, обов'язково проходять перевірку на плагіат системою CopyScape.com. Це гарантія унікальності тексту. Після перевірки, Textsale ставить «свою печатку» ексклюзивності тексту. Неунікального вам тут не продадуть, так, тут обіцяють.
Звичайно, все вищесказане не означає, що всі, без винятку, статті продаються саме за такою ціною. Ні. Ціни за рерайт значно нижчі, так що, будь-який автор зможе підшукати собі оптимальний варіант за співвідношенням: ціна-якість.

Є на Textsale ще й така фішка, як автонаполненіе сайту. Для власника блогу, що займається його монетизацією, це дуже суттєво. Адже він може поставити свій бізнес на автопілот. Підібрані за ключовими фразами статті, за допомогою технології парсинга новин по rss-каналу, можуть в автоматичному режимі публікуватися на вашому блозі. Таким чином, можна одночасно успішно вести кілька блогів і не витрачати свій час на створення і пошук унікального контенту.

На початку свого огляду я згадав тільки одну причину, що спонукає більшість користувачів Інтернет звертатися в магазин за покупкою готових статей.Суть її в тому, що не кожен автор сайту здатний грамотно і чітко викласти свою думку в публікації. Тому він шукає копірайтерів.

Інша, ще більш суттєва причина цього явища, полягає в тому, що на створення будь-якої статті, потрібен ЧАС.
Створювати контент - це не насіння плювати. Тут потрібні: досвід, знання і час. І якщо навіть у кого є знання, то не завжди є час, для того, щоб в день написати 5 статей для своїх п'яти проектів.

Вихід з положення все той же - звернутися за допомогою в магазин контенту і зокрема на біржу Textsale, яка позиціонує себе, не як інакше, як СУПЕРМАРКЕТ Унікального контенту. Гучна фраза, але Textsale одна з перших бірж в Рунеті, яка намагається відповідати своєму слогану.

Чи відчуваєте брак часу? Потребуєте унікальні статті? Тоді скористайтеся біржею Textsale!

Комментариев нет:

Отправить комментарий